top of page
Zoeken
  • myriamg52

Travels


Hoi,

Het is al even geleden dat ik je schreef. Ik was een tijdje op reis. Door de Verenigde Staten. Ik ben eerst naar New Orleans gegaan, om daar een week bij vrienden te logeren en naar concerten te gaan. Daarna ben ik naar Nashville gereden waar ik de daar beroemde zangeres en songwriter Kim Richey ontmoette. Samen hebben we een nieuw nummer geschreven: House on St. Anne's. Vernoemd naar een huis waar ik vier jaar geleden logeerde in The French Quarter van New Orleans. Een prachtig huis van de schilderes Isabelle Jacopin.

Ook ben ik langsgegaan bij Bob Saporiti, een levende legende in Nashville, ooit een grote man bij Warner Bros, nu songwriter, bekend onder de naam 'Reckless Johnny Wales'. Een heel bijzondere ontmoeting dus! Verder heb ik daar ook nog kennisgemaakt met een label, maar daarover een volgende keer meer ;)

Na Nashville ben naar Californie gereden, via Texas, New Mexico, Arizona en een klein stukje Nevada. Onderweg zag ik canyon's, beren en hele leuke airbnb huizen/teepee's/campers. Het was een prachtige reis die ik nooit meer zal vergeten. Voor meer foto's: kijk hier op mijn facebook pagina.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Man Bijt Hond

Vandaag hebben Mart en ik opeens een stukje opgenomen voor Man Bijt Hond. Ze belden 's ochtends of we iets wilden zeggen en zingen over Mariah Carey's kersthit. Een uur later stonden ze bij me op de s

bottom of page